הדרך לשקם אנרגיה ולהתמלא היא לשים דגש יומיומי על מה שמשמח, נכון ומתאים, ממלא ומרנין, זהו זה! – 17.9.26

בר-אל ממרכז הקשר הפליאדי:
"להתחבר רק למה שנכון ומתאים מבחינת סיפוק, שמחה, חיוך, התרחבות הלב, אך ורק!!! כל מה שלא מתאים לוותר, כל מה שלא תואם לוותר, כך שלא תצטרכו לבזבז אנרגיה בהצטדקויות בפני עצמכם או אחרים, בוודאי שלא תבזבזו אנרגיה על ביקורת שגם היא דרך להצדיק את מה שאתם מרגישים ועושים. לא מתאים, לא בהוויה שלכם.
הדרך לשקם אנרגיה ולהתמלא היא לשים דגש יומיומי על מה שמשמח, נכון ומתאים, ממלא ומרנין, זהו זה.
זה הסוויץ הנחוץ כעת על מנת להשלים מעגל הטמעה = מרכוז בעצמכם.
את מבינה שבדרך הזאת אתם משנים לחלוטין דפוסי חשיבה והתנהגות?"

אני עונה לו תוך כדי כתיבה אינטואיטיבית: אני מבינה, וכבר כל הזמן מסיטה את תשומת לבי ל"יש".

בר-אל ממרכז הקשר הפליאדי:
"נכון, אבל זאת מאין בריחה גם כן, דורית. האם שמת לב לכך?
ובכן, יש הבדל בין הסכמה להיות ממוקדת באושרך בעזרת כישורי הדמיון האדירים שלך, לבין ניסיון להקהות את הכאב. אכן, את כבר עושה את שניהם, אך לעתים אחד מבטל את השני.
ולכן מבקשים אנו לומר להפנות את תשומת לבכם אך ורק למה שמזין, מרטיט, מהנה, משמח, מצחיק, גורם אושר בהחלטה מודעת מראש.
ברגע שזו החלטה באמת, כל השאר מחרה אחריה. את רואה את ההבדל?

פתאום ראיתי שכל מה שהוא אומר נכון. בקטעים שקשה לי אני כבר מסיטה את תשומת הלב שלי להודיה, לאהבה, ואפילו לא צריכה לעשות מאמץ, כי יש בי הרבה אהבה, זה קל לי, אני מתחברת לתחושה של לאהבה, לחיבוק ולחום אבל אני בעצם לא באמת פותרת בזה דבר, אלא לרגע. בעצם לא הכלתי, ופשוט קיבלתי את הרגשות שאני פחות אוהבת, את החשש, הפחד וכיוצא באלה. לא טיפלתי במה שמציק ולא ריפאתי אותו והוא ימשיך לבעבע עד שארפא, עד שאקבל.
יש פה קטע של החלטה, והחלטה קשורה בוויתור על האחיזה בתבניות שמניעות אותנו. ההחלטה קשורה ביכולת לעשות סוויץ. אם אני לא עושה את הסוויץ מבחינת ההחלטה שלי על מה להתמקד. זה שאני נמצאת במקום שאני כבר מחוברת לאהבה, להודיה, לשמחה, אך בקטעים שבהם קשה לי ואיני מכילה, אמצא את עצמי שוב משחזרת. אני רואה את זה סביבי אצל אנשים שהם מאוד מפותחים והם הרבה שנים בשביל ובדרך הרוח. אחת הטענות שלהם לגבי עצמם היא שהם כבר יודעים, אבל זה לא הולך להם בכל שטחי החיים והיום אני מבינה שזה עניין של קבלת כל מנעד הרגשות כחלק מחוויית האנוש.

בר-אל ממרכז הקשר הפליאדי:
"את רואה את ההבדל? את מבינה שהחלטה כזאת מנתבת דרך רק אל גורמי ההתמלאות, השמחה וכד', שמאפשרים למלוא היצירתיות לבוא לידי ביטוי, שמאפשרים התחדשות והשלמת קצוות בלתי סגורים, שמאפשרים שינוי, משום שתחושת הסיפוק ממגנטת סיפוק. ההכרה במי שאתם מאפשרת מגנוט. וכך יוצרים אתם בפועל, מעגל של שפע, חוויה של שפע. הנה לכם מפתח לשפע. זה עובד עבור כל אחד שבוחר בכך באמת. הבוחרים בכך הם אלה שבשלים לשנות דפוסי חשיבה והתנהלות בפועל, הלכה למעשה. אלה המבינים שטובתם העליונה פירושה: שינוי תפישה והתנהלות ממקום של נחיתות ועליונות, למקום של שוויון ערך מלא מעצם היות כולנו, מעצם מהותכם, למקום של הכרה מלאה במהות, בהשפעתה, בייחוד היוצר שלום עם עצמכם והעולם הסובב אתכם".

 

סגור לתגובות.