הידעת? האצטרובל הוא לא רק פרי עץ האורן!

בתחילת דרכי כמתקשרת השתתפתי בקבוצת תקשור יחד עם מתקשרות נוספות. היינו נפגשות אחת לשבוע על מנת לקבל מידע וגם על מנת לעשות הצלבות לגבי מיידעים עליהם תקשרנו בעצמנו. המידע אותו אני מבקשת להעביר עלה בעקבות הצלבה שבקשתי לעשות, ובזכות תלמידה שלי (שבמקצועה ד"ר למיקרוביולוגיה בבית חולים) ששאלה האם יש אמת במה שהרופאים חושבים שבלוטת האצטרובל היא כמו המעי העיוור ואחראית לכול מה שקשור לסרטן במוח ולכן יש לכרות אותה. היא הרגישה שזה לא נכון ובקשה לשאול שאלות ולדעת לגבי זה. מעבר למה שאני תקשרתי, הבאתי את זה גם לקבוצה ומשען,המדריך של חנה יקואל ז"ל, הסביר על בלוטת האצטרובל המצויה פיזית במרכזהמוח ונראית בצילום C.T. כחלק אפור, שאינו בולט בהופעתו הפיסית אך יש לו משמעות אדירה. משען ממש הזדעזע ממחשבת הרופאים לסלקו הסבירלנו שהאצטרובל סופג את המעשר מהדם ומשמש כמחסן חלפים של המוח לשעת מצוקה. כלומר, התפקיד שלו הוא לשחרר חומרים מסוימים הרלוונטיים ונחוצים בעיקר שקורית פגיעה במוח. האצטרובל, דרך העין השלישית, מתקן ליקויים במוח עד גבול מסוים ומשמש כנווט וכמכוון מהנשמה אל הגוף. משען דימה את בלוטת האצטרובל לאשכול ענבים כשכל "עינב" משמש כחלק ממחסן החלפים ומכיל חומרים שונים המופרשים בהתאם לצורך.
לאורך השנים התקבל מידע נוסף לגבי בלוטת האצטרובל המפעילה את העין השלישית שלנו ומאפשרת בין שאר תפקידה, חיבור עדכני ומתמיד לידע שמעבר לזמן ומקום. לפני שאצטט חלק מהתקשורים שהועברו ע"י חנה ז"ל ועל ידי, כמה מילים על האצטרובל מבחינה מדעית:
האצטרובל (בלוטת האפיפיזה), הוא אחד משבע בלוטות הפרשה פנימיות. על שש מהבלוטות קיים הרבה מידע מדעי ואילו על האצטרובל ידוע הרבה פחות. בימים קדומים נחשבה הבלוטה כבעלת כוחות מיסטיים והפילוסוף הצרפתי דקאר ייחס לה את מושב הנשמה, הדעת והתודעה הגבוהה.
מיקומה הוא במפגש קו דמיוני אופקי שנעביר מהמצח, (מעטמעל הגבות), לאחורי הראש וקו אנכי מהשמיים למרכז הראש כלפי הגוף, בתוך המוח.
פרט לכך כוללת קיימת בבלוטה מפת השדה הוויזואלי של העין, והיא ממלאת תפקידים חשובים בחיי אדם כמו ייצור המלטונין האחראי על יכולת השינה וחומר בשם פינוליין שיחד עם חומרים אחרים משפיע על שינוי מצב התודעה ועוד.
ציטוט מ"גלילאו עיתון מדעי:
"בלוטת האצטרובל אינה בלוטה הורמונאלית במובן המקובל אלא בלוטה המשמשת כמתמר המתווכת בין גירוי עצבי להפרשה הורמונאלית. מרשתית העין מובילים סיבים עצביים אל בלוטת האצטרובל דרך אזור ההיפותלמוס שבתחתית המוח שם מצויים, בין השאר, מרכזי בקרה של מערכות הורמונאליות".
מאחורי האצטרובלמצויה ההיפופיזה = בלוטת יותרת המוח, האחראית על כל המערך ההורמונאלי בגוף, קיים קשר ישיר בין ההיפופיזה לאפיפיזה (אצטרובל).

להלן חלק מהציטוטים שהתקבלו כתשובה לשאלות בשנת 1988:

משען: "האצטרובל פותח את שמורות העין השלישית. כשהעין השלישית סגורה היא נראית כמו אשכול ענבים מכווץ. כשהיא פתוחה זה כמו ההבדל בין צימוק לעינב. או לחילופין, כשיש רצון להגיע למצב של ראייה שונה ואחרת, תקשור, מדיטציה, רצון זה נשמע בתוך לב תפקוד האצטרובל המתעורר לחיים, וכשהוא מתעורר לחיים הוא מפנה לאותו כיוון כזאת עוצמה אותה אין פיזיולוג רגיל מסוגל לראות, לפתור, ולכן הרפואה שותקת. הרופאים אינם מבינים שחלק זה הוא נשמתי, רוחני וכמעט חסר בשר למרות הופעתו בידע הרפואי כחלק גשמי. יש בו את הכוח המניע. לכן, כשהחלק הזה יפתח, כפי שמאמינים אנו, אצל בני האנוש, הרי כל כך קרובים יהיו למסע הסופי (דורית: להשלמת המעגל). צלילי הקול הקדום שוכנים בו באצטרובל, ההנחיה הקדומה. זהו חוש הכיוון הקוסמי המוליך עם בחירה. זה הנווט המנחה את דגת המים שכל כך מחפשים בעולמכם להבין מה מכוון אותם, זה הסונר הרוחני.זהו מאגר לתקופה שהמוח מאבד מחדות תפקודו. הוא מהווה כמו איזשהו הד לכל איבר ולכל החלקים שישנם במוח ששולח את איתותי התיקון שצריך, מחייה אותם. תזונה שנאגרת ונשמרת לצורך. כשההזנה הזאת עוברת דרך הדם, הכיסים האלה של האצטרובל מתמלאים ממחזור הדם (שעובר שם) ומשאיר שם מעשר. משאיר שארית מהמבנה המולקולארי שלו והחלק המיקרוסקופי שנשאר שם הוא התזונה. זה עובד גם על בסיס הורמונאלי מפני שהאפיפיזה קשורה גם להיפופיזה.מציל בעירבון מוגבל עד גבול מסוים, מעיד שאין לו שייכות דבוקה וממשית למנגנון גופני המסוגל לתקן ליקויים עד אינסוף. פירושו צבא ישע חיצוני העוזר לממש בחירה".
דורית: הייתה שאלה לגבי מה מפריע לפתיחה של האצטרובל בזמן תקשור.
משען: "אם מישהו, למשל, קופצני מאוד, קולט ובורח, קולט ובורח, הוא משגע את האפיפיזה שלו."
דורית: הוא נתן דוגמה על מישהי מהקבוצה שהמדריך שלה:
משען:"מחזיק במלוא הכוח את עלי כותרת ראייתה פתוחים ככול האפשר, כי היא משגעת את האפיפיזה שלה".
דורית: משען נתן דוגמה של מישהי אחרת:
משען:"שעוטה על עצמה שלווה מלאכותית בעת תקשור, אך אותה מלאכותיות הופכת לטבע שני, כלומר, מתמזגת עם מה שהיא כופה כהתמזגות. כלומר, השלווה משתלטת על המלאכותיות ומובילה ולכן היכולת לראות לעומק מעבר למילים ומשפטים וכן הלאה. דרך התקשור צריכה לראות ולשמוע בעת ובעונה אחת, ואין זה מתקשר עם קופצנות יתרה. נינוחות, זרימה חופשית בכול חלקי הגוף ותנוחת דעת מרבית לקלות שגוף מסוגל לעטות על עצמו עקב השתלטות השלווה בעת העברת הדברים.
סך הכול מבקשים אנו כי תהיו קשובים ותפתחו עיני ראייה עד כמה שאפשר. האם בראותכם סרט אתם קופצים אנה ואנה? זה כל הסוד. כנסו לעניין כאילו נכנסתם לאולם הסינמה לראות סרט שמעניין אתכם כשכול מעיינותיכם אל התמליל והתמונה הנעה. זה בדיוק אותו הדבר."
דורית: שאלתי אם בלוטת האפיפיזה קשורה לכל השאקרות.
משען: "זה האשכול המחזיק. כמו שהיא פותחת את העין השלישית היא פותחת את הכול כשזה מוכן לפתיחה. כלומר, הפתחים קיימים, היכולת התת הכרתית לפתוח בבוא העת או לצורך, באה מהאפיפיזה. היא אמונה על התזמון, על הפתיחה של השאקרות. כל מה שנקלט לא במודע, היא אחראית על כך. יש מוח גשמי ויש מוח רוחני, זה המוח הרוחני."
דורית: שאלנו אם אפשר לומר שזהו מאגר הזיכרון של הנשמה.
משען: "מה אוכל לומר יותר, שזה הנווט שאם נשמעים לו, מוביל לאורך בחירה חלק בלתי נפרד מהנשמה.הרופאים אינם יודעים שכאשר קורות תקלות במוח הן מתקנות ולא משייכים את זה לעבודה של האצטרובל. בלוטת האצטרובל משמשת,גם פיזית וגם אתרית, כמחסן חלפים למוח, תזונה שנאגרת ונשמרת לשעת צורך. ההזנה עוברת דרך הדם. כל פעם שמחזור הדם עובר, הוא משאיר כאילו מעשר, משאיר שארית מהמבנה המולקולארי שלו והחלק המיקרוסקופי שנשאר שם הוא התזונה. זה עובד גם על בסיס הורמונאלי".

מידע שהתקבל דרכי ביולי 2012 בעקבות מידע על השינויים האנרגטיים המתרחשים בעזרת האצטרובל

מדריכים:"הארת האצטרובל, שהוא כאמור מחסן החלפים של המוח, שהוא חציו פיזי וחציו אתרי, המגשר בין המוח האתרי, או בעצם הגשר אל המוח האתרי, שמתחבר אליו במלואו. כבר לא תהיה הפרדה בין המוח הפיזי למוח האתרי. המוח האתרי נמזג, (אם אפשר לומר כך), בתוך האצטרובל, בתוך המוח, שממילא בנוי כך שחלקו פיזי, (פחות מחציו כבר), וחציו אתרי.

ובכן, העין השלישית נכנסת לפעולה בדרך שלא נכנסה בה עד כה ב"כדור לימוד". האצטרובל הקשור, המקשר, המגשר, אל בלוטת ההיפופיזה, המערכת ההורמונאלית, משנה את המערך ההורמונאלי, את המערך הכימי במוח ומעצבב את השינוי הזה לכל תא ותא מתאי הגוף. מערכת העצבים, המערכת החשמלית נושאת, מובילה, את הכימיה החדשה, אם ניתן לומר כך, אל כל תא ותא מתאי ההוויה הפיזית.

בלוטת האצטרובל נכנסת לפעולה שלא הייתה בה ב"כדור לימוד". היא משפיעה על כל המערך העצבי, החשמלי, דרך המערך ההורמונאלי. השינוי נעשה בקלות דרך מודעות, בקושי דרך כורח, או כפי שדורית אוהבת לומר, בקלות דרך התנדבות".

סגור לתגובות.